Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Vriendinnenshoot Deventer – Havenkwartier
Vriendinnenshoot-Deventer-5

Vriendinnenshoot Deventer – Havenkwartier

Zaterdagmiddag 27 oktober. Een groep meiden uit Groningen, is in Deventer voor een vriendinnenweekend. Lekker eten, drinken, gezelligheid én een echte vriendinnenshoot!

 

“Eline wist ons op een ongedwongen en relaxte manier op de foto te zetten. Hierdoor is het haar gelukt ons heel puur op de foto te krijgen. We hebben de shoot als erg leuk ervaren!”

 

Gehuld in vrolijke kleuren komen de vijf meiden op me af lopen in het Havenkwartier in Deventer. Via de mail had ik al contact met Ellen en Jorien, die het weekend voor de rest organiseerden. De fotoshoot was voor hen dan ook een verrassing! Het weer werkte ontzettend mee, waardoor we lekker in de buitenlucht en zonder jas foto’s konden maken. Het Havenkwartier leek ons een toffe locatie. Het mocht namelijk wel wat stoerder en het is gewoon een geweldige plek voor een fotoshoot.

 

Échte emoties en hormonen tijdens vriendinnenshoot

Ik vroeg de meiden hoe ze elkaar leerden kennen, wat hun leukste herinneringen waren met elkaar en wat ze zo mooi aan de ander vonden. Maar ook wie het slechtst tegen haar verlies kan, het lekkerste kan koken of het langst in bed blijft liggen ’s ochtends. Het lokte heel mooie emoties uit, tranen van het lachen en tranen van de mooie woorden die ze naar elkaar uitspraken. Of waren het slechts de hormonen dames? 😉

 

Vriendinnenshoot-Deventer-1 Vriendinnenshoot-Deventer-4 Vriendinnenshoot-Deventer-4Vriendinnenshoot-Deventer-1 Vriendinnenshoot-Deventer-1

 

Persoonlijk briefje aan elkaar

Aan het eind van de fotoshoot pakten de vriendinnen de briefjes die ze van te voren hadden opgeschreven. Om de beurt lazen ze voor waar ze de ander dankbaar voor waren. Je zag dat ze geraakt werden door de mooie woorden van elkaar, zo ontzettend mooi! Natuurlijk legde ik ook dit vast, ik denk heel waardevolle momenten. Lieve meiden, heel veel gezelligheid en mooie jaren vriendschap samen!

 

Vriendinnenshoot-Deventer-4 Vriendinnenshoot-Deventer-4

 

Wil jij nou ook zo’n vrolijke vriendinnenshoot doen met jouw vriendinnen? Neem dan even contact met mij op!

POST A COMMENT