Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Familieshoot Deventer – herfst!
Familieshoot-Deventer-fotograaf

Familieshoot Deventer – herfst!

Alweer een paar weekjes terug, toen de herfst echt op z’n mooist was, deed ik een fotoshoot met de familie Slotboom. De familieshoot Deventer was een cadeau voor opa en oma, en we spraken af in het bos bij Colmschate, waar ze wel regelmatig komen.

Het was een stralende middag en hoewel het al best koud was, konden we gelukkig nog lekker zonder jas foto’s maken. De kids hadden er zin in en renden al lekker door het bos.

 

Unieke aanpak tijdens familieshoot

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, werk ik op een iets andere manier dan de meeste fotografen. Helemaal met kinderen werkt het niet om ze stil te laten staan en geforceerd te laten lachen. Kids hebben uitdaging nodig, een spel en bovenal moeten ze het leuk vinden! Alleen dan komen ze op de foto zoals ze echt zijn. We begonnen deze familieshoot dus ook met wat leuke spelletjes, grapjes uithalen met papa en mama en lekker lol maken. Het ijs was al heel snel gebroken en het was super gezellig! Wat een vrolijkerds en wat een blije gezichtjes!

 

Familieshoot-Deventer-fotograafFamilieshoot-Deventer-fotograafFamilieshoot-Deventer-fotograafFamilieshoot-Deventer-fotograaf Familieshoot-Deventer-fotograafFamilieshoot-Deventer-fotograaf Familieshoot-Deventer-fotograaf Familieshoot-Deventer-fotograaf

POST A COMMENT