Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruiloft Deventer – Ellen & Iwan
Bruiloft in Deventer bij De Haere

Bruiloft Deventer – Ellen & Iwan

6 september 2019 was de bruiloft van Ellen en Iwan. Van nare blessure van de bruidegom tot een gecrashte computer van de BABS, het was een dag die niet perfect verliep, maar daarom juíst zo ontzettend mooi en bijzonder was!

 

Klein ongelukje

Waar al de hele week regen voorspeld was, werd het uiteindelijk een heerlijke droge dag met hier en daar een zonnetje, perfect! Eerder die week kreeg ik al een mailtje van het stel, dat Iwan tijdens de voetbal zijn radiuskopje (elleboog) had gebroken en van zijn pols tot bovenarm in het drukverband zat.. Ai, wat een timing! Op de dag van hun bruiloft ging het gelukkig redelijk, als Ellen er maar niet per ongeluk af en toe lekker hard tegenaan stootte!

Het omdoen van de stropdas ging niet zonder slag of stoot. Eerst werd er even geoefend met een oude en toen die goed ging werd de echte erbij gepakt. Natuurlijk ging die niet in één keer goed, maar met de hulp van broer en vader zat ‘ie uiteindelijk keurig netjes.

 

Bruiloft-Deventer-De-Haere (6)

 

Bij Ellen thuis was het ondertussen een gezellige bende. Opa zorgde voor een fijne dosis humor en was zichtbaar ontroerd en verwonderd toen hij zijn kleindochter voor het eerst zag, prachtig!

 

Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6)Bruiloft-Deventer-De-Haere (6)

 

Bruiloft Deventer, fotoshoot binnenstad!

Bij een bruiloft in Deventer kan een fotoshoot in de binnenstad eigenlijk niet ontbreken. We reden daarom richting de Bergkerk en hebben daar wat mooie plaatjes kunnen maken. Iwan is zo gek op Ellen omdat ze nieuwsgierig is, zorgzaam, lief en een tikkeltje stuntelig. “Ze heeft ook een hele slechte muzieksmaak die ik af en toe ook wel kan waarderen. Maar niet te vaak!” Ellen kan vooral de rust die Iwan uitstraalt zo waarderen. “Maar ook de leuke en gezellige dingen die we samen doen. Gewoon mijzelf zijn bij jou is super fijn!”

 

Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6)

 

Trouwlocatie Kasteel de Haere

De ceremonie en de rest van de dag vonden plaats bij Kasteel de Haere in Olst. Geweldige locatie en de opstelling voor de ceremonie buiten is echt schitterend. Toen we hoorden dat de computer van de trouwambtenaar was gecrasht en ze daarom later zou komen was er lichtelijk paniek, maar zelfs zonder uitgeschreven verhaal heeft ze een geweldig mooi verhaal neergezet. Chapeau! En opa die de ringen bracht, maakte het sprookje helemaal compleet.

 

Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6)

 

Liefde en heel veel humor!

Lieve Ellen en Iwan, bedankt dat ik jullie mooiste dag mocht vastleggen en wat hebben we gelachen! Heerlijk hoe relaxt alles ging, ja vader er toch nog bij was en er hilarische momenten waren. Ik wens jullie ontzettend veel geluk toe samen!

 

Bruiloft-Deventer-De-Haere (6) Bruiloft-Deventer-De-Haere (6)

 

COMMENTS

  • Ellen

    4 oktober 2019

    LIeve Eline,

    Bedankt dat je onze mooiste dag hebt willen vastleggen. WAt hebben wij genoten en wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Je hoorde bij de dag en we hebben niet ervaren dat er een fotograaf ‘op onze lip’ zat. Voor jou ook een dikke pluim!!

    Liefs Ellen en Iwan

POST A COMMENT