Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Trouwen in Kamperveen – Geert-Jan & Anika
Bruidsfotograaf-Kamperveen-5

Trouwen in Kamperveen – Geert-Jan & Anika

“Geert-Jan is lief, grappig, zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel en maakt me aan het lachen. Hij geeft me vertrouwen en laat zien wat liefde is.” 

Op 8 mei 2019 was het zover, de dag waar dit bruidspaar al tijden naar uitkeek, de bruiloft van Geert-Jan en Anika! Bijna een jaar geleden ontmoette ik dit leuke, enthousiaste stel tijdens een familieshoot en nu ze gingen trouwen, wilden ze ook graag mij als fotograaf.

 

Bruidsfotograaf zijn is vroeg opstaan

Het was vroeg. Maar dan ook écht vroeg. Om 05:00 uur ging mijn wekker en om 05:50 uur zat ik in de auto, op weg naar Kamperveen. Even rustig wakker worden zat er niet in, want eenmaal aangekomen zat een springlevende bruid, vol enthousiasme en super veel zin in vandaag al helemaal klaar. Haar en make-up werden gedaan en natuurlijk werd de jurk aangetrokken. Mijn second shooter Lindy ging ondertussen met Geert-Jan mee de bloemen ophalen en de trouwauto. Tenminste, dat dacht Anika!

 

Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5

 

Verrassing!

Terwijl iedereen al op de hoogte was van het feit dat de bruidegom als verrassing een paard en wagen had geregeld, was Anika in de veronderstelling dat hij met hun auto zou komen. Haar reactie toen ze dit vanuit de slaapkamer zag was onbetaalbaar. Ik heb nog lichtelijk een piep in mijn oren en zelfs de gasten die buiten stonden, konden haar horen. Geweldig wat een emoties, ik heb nog niet vaak een bruid zó puur en uitbundig gezien.

 

Bruidsfotograaf-Kamperveen-5

 

Alles voor de foto

Na de first look was het tijd voor de fotoshoot en dat hebben we geweten 😉 Een mooi veld was het decor, echter was het zeik en zeiknat! Als konijntjes hupsten we door het gras, alles voor de foto. Maar aan een natte broek en soppende sokken konden we helaas niet ontkomen. Gelukkig is het resultaat wel heel gaaf geworden, dat dan weer wel! En tja, als je als bruidegom even hoge nood hebt tijdens de shoot, dan zit er maar één ding op..

 

Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5

 

De ceremonie werd gehouden in een koetsenschuur, die helemaal was gestyled door Anika zelf. Als interieurstyliste in spé had ze dit dan ook echt geweldig mooi gedaan! Geweldige sfeer met al die lichtjes, het was prachtig!

 

Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5 Bruidsfotograaf-Kamperveen-5

 

Lieve Geert-Jan en Anika, ik wens jullie een geweldig mooi leven toe samen en blijf dat pure en enthousiasme altijd bij je dragen!

POST A COMMENT