Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruiloft Olst – Jody & Christian
Bruidsfotograaf-deventer (39)

Bruiloft Olst – Jody & Christian

Al 8 jaar waren ze samen toen Christian besloot om Jody ten huwelijk te vragen. Op haar verjaardag nota bene! De verraste Jody zei al ‘ja’ voordat hij goed en wel de vraag kon stellen en zo kon het plannen van hun trouwdag beginnen.

De ouders van Jody wonen op een geweldig mooie plek in Olst, wat dan ook de locatie was voor het ochtendprogramma. Lekker tutten in het ouderlijk huis met familie om je heen. Een beter begin is er volgens mij niet. Ook was er een enorme tent opgezet in de tuin, waar alle gasten ’s middags terecht konden voor een broodje.

 

Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)

 

Vervolgens reden we naar De Haere in Olst, waar we de fotoshoot deden. Prachtige plek, een locatie waar ik als bruidsfotograaf graag kom. Tijdens de shoot probeer ik het zo spontaan mogelijk te laten verlopen. Niet teveel geposeer, maar lekker ongedwongen. Daarom stuur ik het bruidspaar van te voren altijd een persoonlijk vragenlijstje toe, waar ik tijdens de shoot op terug kom. Hierdoor ontstaan er echte emoties en kunnen ze de aandacht lekker op elkaar richten.

Jody: “Chris weet me altijd te troosten. Luistert echt naar me en geeft me een knuffel.” Christian is zo gek op zijn bruid omdat ze heel lief en zorgzaam is en een goede dosis (dezelfde!) humor heeft.

 

Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)

 

We vervolgden het programma naar het Hofje van Buisman in Lemelerveld waar de ceremonie was. Een te schattig en mooi soort kerkje met prachtig licht binnen. Daarna liepen we naar Café Reimink waar de borrel plaats vond.

 

Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)Bruidsfotograaf-deventer (39)

 

Lieve Christian en Jody. dankjewel dat ik deze prachtige dag voor jullie mocht vastleggen. Ik wens jullie al het goeds toe samen en blijf zo heerlijk stralen!

POST A COMMENT