Categorie

het vastleggen van bijzondere

Momenten

Day in the life - Deventer-12

A DAY IN YOUR LIFE

Jullie dagelijkse rituelen zijn heel bijzonder! Sta daar eens bij stil en laat ze vastleggen. Ontspannen en ongedwongen leg ik jullie ‘gewone’ bezigheden vast. Jullie zijn jezelf en doen precies wat jullie normaal gesproken doen. Echte foto’s van jullie bijzondere dagelijkse rituelen. Klik hier voor meer informatie over een Day in your life familieshoot.

FAMILIESHOOT OP LOCATIE

Een heerlijk moment met de familie op een prachtige buitenlocatie. Een familieshoot die jullie hechte band prachtig laat zien en waar jullie vooral jezelf zijn. Het resultaat is natuurlijk prachtig, maar de familieshoot zelf is ook een onvergetelijke gebeurtenis, met vooral heel veel lol! Lees hier meer over familieshoots op locatie.

familieshoot-deventer (19)
Newbornshoot-deventer (30)

ZWANGER & NEWBORN

Een kindje krijgen is misschien wel het mooiste wat er is en de zwangerschap is ongetwijfeld een onvergetelijke tijd. Toch vergeet je snel hoe mooi je buik was tijdens je zwangerschap en hoe bijzonder de eerste dagen met je kindje waren. Zorg dus dat je deze bijzondere tijd vereeuwigd en vastlegt in een mooie fotoreportage! Klik hier voor meer informatie over een zwangerschapshoot of newbornshoot.

LOVESHOOT

Deze loveshoot laat precies zien wat jullie uitstralen: liefde voor elkaar. Op een voor jullie bijzondere plek stel ik de juiste vragen waardoor jullie spontaan emoties laten zien. Niet gemaakt en niet geposeerd, maar echt puur natuur! Klik hier voor meer informatie over een loveshoot.

Fotograaf-Deventer-bruiloft-Apeldoorn-4
Fotograaf-zakelijk-Portret-05514

ZAKELIJK PORTRET

Wil je echt indruk maken bij een sollicitatie of een professionele indruk maken op Social Media? Dan is een zakelijke portretshoot echt iets voor jou. Een sprekende foto is essentieel voor een onvergetelijke eerste indruk! Klik hier voor meer informatie over een zakelijke portretshoot.