Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Day in the life fotoreportage | Deventer
Day in the life - Deventer-12

Day in the life fotoreportage | Deventer

Neem een vrolijke kleuter met een fietsje, een lief tevreden baby’tje, twee trotse ouders en een prachtig huis. Dé perfecte ingrediënten voor een hele toffe day in the life fotoreportage in Deventer!

Al twee keer eerder had ik deze vrolijke familie op de foto gezet en nu de jongste, Febe, was geboren werd het tijd voor een nieuwe day in the life reportage. Het was een hele gezellige bende met een heus fietsparcours door de woonkamer, knuffelen en donderjagen op bed.

 

Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-1 Day in the life - Deventer-12 Day in the life - Deventer-1

 

Day in the life reportage voor échte momenten

Een Day in the life fotoreportage kenmerkt zich vanwege het pure en de echte momenten. Ik vind het geweldig om even in het familieleven van anderen te mogen duiken en die mooie momenten vast te leggen. Op deze manier is alles precies zoals het is en heb je een supermooie herinnering voor later. Wanneer je weer even bent vergeten hoe het er ook alweer aan toe ging. Heb jij nou ook interesse in zo’n waardevolle  fotoreportage bij jou thuis? Bekijk dan even deze pagina met meer info en boek je shoot!

COMMENTS

  • AngelIque

    18 februari 2019

    wauw! Wat Zijn de fotos mooi geworden! Eline deed het echt gewelDig. Ze liet zich niet aflEiden door Onze Peuter Die het een leuk spelletje vond om tegeN eline haar been aan te boTseN. Ze zette Onze peuter in zijn kracht en wat een plezier was dat. We zIjn er Super blij mee terwijL we nog niet eens alle fotos hebben gezien. Een heerliJke ochtend!

POST A COMMENT