Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Fotograaf Deventer – IJsselhotel
Fotograaf-Deventer-IJsselhotel

Fotograaf Deventer – IJsselhotel

Het was het einde van de ochtend van Moederdag 2018. Ik had een afspraak met twee zussen en hun partners voor een fotoshoot in het park bij het IJsselhotel. In de mail vertelden ze dat ze hun moeder een mooie foto van hen cadeau wilden geven, wat een tof idee! Gelukkig bleef het droog en konden we lekker aan de slag. Het park bij het IJsselhotel stond mooi in bloei en de hoge bloemen zorgden voor een gaaf en speels effect. Ik word altijd blij als ik zulke mooie plekken zie, ze zijn namelijk perfect om tussendoor te fotograferen en zo een mooie scherptediepte te creƫren.

 

Pure werkwijze fotograaf Deventer

De zussen vertelden via de mail al dat de mannen niet zo van dat geposeer hielden en een klein beetje tegen de fotoshoot opzagen. Voor mij een uitdaging om ook hen helemaal op hun gemak te stellen. Hoe? Tijdens een fotoshoot probeer ik altijd de verbinding tussen de mensen die op de foto gaan te laten zien. En ze dat op dat moment ook echt te laten voelen! Ik stelde grappige, luchtige vragen, maar ook vragen waar ze even over moesten nadenken. Super mooi om te zien hoe ze dit oppakten en hoe ook echt die verbinding zichtbaar werd. Na afloop van de fotoshoot bij het IJsselhotel gaven ze dat alle vier ook aan: “De vragen die je stelde waren echt leuk en we hebben dingen tegen elkaar gezegd die je anders niet zo snel zou zeggen.”

Wil jij ook een super persoonlijke fotoshoot waarbij het draait om echte emoties en verbinding? Kijk dan voor meer informatie op deze pagina over familie- en loveshoots!

 

Fotograaf-Deventer-IJsselhotel Fotograaf-Deventer-IJsselhotelFotograaf-Deventer-IJsselhotel

 

“Eline’s manier van werken was verrassend, maar voor ons tegelijkertijd erg prettig, mede omdat we allemaal niet echt van poseren houden. Door ons vragen te stellen die we over elkaar moesten beantwoorden, werd de shoot eerder een gezellige ochtend als familie bij elkaar dan een verplicht fotomoment. En dat zie je terug in de spontane, natuurlijk ogende foto’s. We zijn ontzettend blij met het resultaat!”

COMMENTS

  • Marjan

    21 december 2022

    Hoi, voor een vriendinnenweekend zijn wij voor zaterdag 21 januari op zoek naar een shoot van bijvoorbeeld een uur. In Deventer verblijven wij. Wij kunnen met de auto ergens naar toe komen mocht nodig zijn. Doet u dit en zo wat zijn de kosten?

    Ik hoor het graag. Bedankt alvast.

POST A COMMENT