Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Vaderdag cadeau – geef een foto van de kids!

Vaderdag cadeau – geef een foto van de kids!

Zondag 17 juni is het alweer Vaderdag, heb jij het perfecte Vaderdag cadeau al bedacht? Natuurlijk mag het zelfgemaakte geknutsel en ontbijt op bed niet ontbreken, maar daarnaast is het ook heel waardevol om papa te verrassen met iets heel bijzonders.

 

vaderdag-cadeau-foto

 

Een fotoshoot als vaderdag cadeau

Vanmorgen ben ik bewapend met mijn camera, kinderen en de hond het bos in gegaan. De temperatuur was nog heerlijk om 08:00 uur ’s ochtends en de geur van de regen hing nog lekker tussen de bomen. Ieder jaar is het weer een uitdaging om iets leuks te verzinnen als Vaderdag cadeau en dit jaar hadden de kids en ik zin om een mooi fotocadeau te maken. We waren al vroeg wakker en ik dook de kast in om een setje kleding voor beide kinderen te zoeken die goed paste bij de omgeving én bij elkaar. Soms nog best een uitdaging en als je het zelf lastig vindt dan kun je deze blog eens bekijken waar ik vertel wat je het beste kunt aantrekken tijdens een fotoshoot.

 

vaderdag-cadeau-foto

 

Lekker dichtbij en super mooi

Na een paar minuutjes fietsen kwamen we aan op een prachtig stukje bos aan de rand van onze woonwijk. Ik liep er laatst langs tijdens een wandeling en was verbaasd dat dit mooie stukje zo dichtbij huis te vinden was! Voor een geschikte fotoshoot locatie hoef je echt niet lang in de auto te zitten of iets super speciaals te zoeken. Laurens, Fenna en Raisa (onze hond) konden niet wachten om lekker even door het koele bos te lopen, het was een verademing na die warmte van de afgelopen dagen. Het zonnetje scheen lichtjes door de bomen heen, het was een prachtige setting.

 

vaderdag-cadeau-foto

 

Pure en spontane foto’s

Ik vind het fotograferen van kinderen van anderen altijd heel leuk en krijg ze altijd wel mee in leuke spelletjes om ze lekker natuurlijk op de foto te krijgen. Met mijn kids is dat een beetje een ander verhaal omdat ze mijn ’trucjes’ nu wel een keer kennen! Ik moest weer even alles uit de kast halen, maar met resultaat. Een mooie en pure reportage waar hun kind-zijn heel duidelijk en echt naar voren komt. Lekker speels en wat vonden ze het leuk. Deze shoot is gemaakt in een half uurtje. Dit was lang zat voor ze en zo konden ze hun aandacht er goed bijhouden.

 

vaderdag-cadeau-fotovaderdag-cadeau-fotovaderdag-cadeau-fotovaderdag-cadeau-foto

 

Ook papa verrassen?

Lijkt dit jou nu ook leuk om te geven als Vaderdag cadeau? Ik organiseer drie dagen waar je met je kind(eren) langs kunt komen om net zo’n reportage te maken als de mijne. Je krijgt alle foto’s digitaal en daarnaast de mogelijkheid om een afdruk of ander leuk fotoproduct te bestellen voor papa. De dagen waarop je je kunt inschrijven zijn:

Zondag 3 juni van 14:00-18:00
Donderdag 7 juni van 09:00-11:30
Zondag 10 juni van 12:30-18:00

Prijs: €75 voor circa 35 foto’s.

De locatie is dezelfde als waar deze foto’s zijn gemaakt en is in Colmschate (Deventer). Bij aanmelding krijg je het precieze adres te horen. Aanmelden kan via mail@elinebon-fotografie.nl of via dit contactformulier.

 

vaderdag-cadeau-foto

POST A COMMENT