Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Familieshoot Kootwijkerzand
Fotograaf-familie-Deventer-3

Familieshoot Kootwijkerzand

Oh wat was dit weer een pareltje van een familieshoot! Blotevoetjes-weer, bewolkt en een spontane familie met twee geweldige kindjes.

Alweer een paar jaar geleden fotografeerde ik de bruiloft van Marcel en RiĆ«lle. Ik vind het dan altijd super leuk als zo’n stel later weer bij me komt en een kindje (of twee!) rijker is. Heel erg leuk om zo een stukje met het leven van anderen mee te lopen.

We spraken voor deze familieshoot af bij de zandverstuiving van Kootwijkerzand. Een super plek voor een familieshoot in Apeldoorn! Helemaal met bewolkt weer is Kootwijkerzand het paradijs voor een fotograaf. De kinderen hadden graafmachines mee, dus die konden lekker spelen in het zand.

Tijdens een familieshoot vind ik het superleuk om het gezin te volgen in wat ze doen. Ik geef dus minimale aanwijzingen en volg vooral de flow. Helemaal met kids gaat dat vaak heel makkelijk. Lekker spontaan, veel lol maken, spelletjes doen en knuffelen.

Wil je ook jouw gezin op een spontane en natuurlijke manier vastleggen? Bekijk mijn pagina met alle informatie en mogelijkheden.

 

Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-3Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2Fotograaf-familie-Deventer-2

 

POST A COMMENT