Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruiloft Harfsen – Wouter & Annet
Fotograaf-Bruiloft-Harfsen

Bruiloft Harfsen – Wouter & Annet

Een speciaal ontworpen trouwlogo, twee schattige ringenmeisjes, stropdassen strikken voor dummies en tranen van geluk. De bruiloft van Wouter en Annet afgelopen zomer was zó mooi! Het stel woont in Den Haag, maar omdat Annet haar ouders in de prachtige omgeving van Harfsen wonen, wilden ze de ceremonie houden op de plek waar Annet vroeger altijd speelde.

 

Terwijl de gasten ’s ochtends binnen druppelden in het ouderlijk huis van Annet, trok zij ondertussen boven haar waanzinnige trouwjurk aan. Samen met haar moeder en zus werd dit een mooi en toch ook wel emotioneel moment. Helemaal toen Annet haar goede vriendin even kwam spieken, bleef het niet droog.

 

Fotograaf-Bruiloft-Harfsen

Huilen volgens het draaiboek

Ondertussen werd er beneden gestoeid met de stropdassen, kregen de ringenmeisjes hun speciaal ontworpen ringenkoffertje en werd het dagprogramma nog even doorgenomen. Om twaalf uur verzamelde iedereen in de tuin, waar Annet zo haar entree zou maken. Het kon niet anders dan dat iedereen ontroerd was toen ze door de openslaande deuren naar buiten liep, dat stond namelijk in het draaiboek; 12:10 iedereen in tranen! 

 

Fotograaf-Bruiloft-Harfsen

Buiten trouwen

Het werd al gauw duidelijk waarom er naast de mooie bloemen en heerlijke sandwiches ook flesjes Deet op de tafels stonden. Voor de ceremonie moesten we namelijk een klein stukje door het bos lopen, waar ontzettend veel steekvliegen en muggen zaten. Desalniettemin was het een mooi wandelingetje en met mooie versieringen werd de weg naar het open veld aangegeven. Hier was alles klaargezet voor de bruiloft. Bloemen, strobalen, nog meer bloemen, een foodtruck, een geweldige band en nog meer bloemen.

 

Fotograaf-Bruiloft-Harfsen

 

Een voor een kwamen de gasten het veld op lopen en als laatste de bruid met haar moeder. Hierna volgde een prachtige ceremonie, omlijst met super mooie muziek van Roos van Breukelen. We hoorden sappige details over hun eerste ontmoetingen en we leerden wat een ‘Woutertje’ is (in de supermarkt iets onbekends meenemen, het een nog smeriger dan het andere).

 

Fotograaf-Bruiloft-Harfsen

Regen brengt geluk!

Het ja-woord was nog niet uitgesproken of het begon ineens te regenen. De paraplu’s werden erbij gehaald en gauw werd de ceremonie afgerond (gelukkig was die al zo goed als afgelopen). We verplaatsten ons naar de grote tent waar het bruidspaar een toost uitbracht en de ‘sweet table’ van het Gebakhuus werd geopend, jummie! Het was een dag vol liefde, zon, regen en vooral humor.

 

Fotograaf-Bruiloft-Harfsen2

POST A COMMENT