Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruiloft Theaterloods Apeldoorn – Anne & Roeland
Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979

Bruiloft Theaterloods Apeldoorn – Anne & Roeland

“Stiekem is Anne voor mij natuurlijk een levenscoach en ben ik haar grootste project”, vertelt Roeland over zijn kersverse vrouw. Dit lieve bruidspaar trouwde op 16 september 2018 in de Theaterloods bij Radio Kootwijk in Apeldoorn. Een prachtige dag voor een bruiloft op een absoluut te gekke locatie midden in de bossen.

 

Het voordeel van twee fotografen op je bruiloft

Samen met mijn second shooter Peter Lammers kwamen we die ochtend aan in Apeldoorn. Vanuit de gang hoorde ik al wat geroezemoes en waren mensen druk in de weer met de laatste dingetjes klaarzetten. Peter ging met de bruidegom mee, terwijl ik de voorbereidingen bij de bruid vastlegde. Nadat het haar en visagie klaar waren, Anne’s nagels nog twee keer waren gelakt en het pak van haar vader uitgebreid werd gekeurd, was het tijd om de jurk aan te trekken. Ondertussen werd Roeland op een mooie plek in het bos neergezet om zo zijn bruid voor het eerst te gaan zien..

 

Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-4094 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-4094

 

Vastleggen van de échte verbondenheid

Samen met Anne en Roeland liep ik verder door de mooie natuur bij Radio Kootwijk voor de fotoshoot, terwijl de gasten langzaam binnendruppelden. Het is meteen duidelijk waarom deze twee mensen met elkaar willen trouwen, de liefde tussen hen is zó zichtbaar en voelbaar! Roeland: “Ik kan het erg waarderen dat Anne zo leuk is in sociale situaties. Altijd iedereen ergens bij betrekken, lekker koken als mensen langskomen en geïnteresseerd. Ze zorgt er meteen voor dat de sfeer in een ruimte goed is en doet ook niet aan smalltalk. Ze gaat meteen over op de vragen die niemand durft te stellen, gelukkig net tactisch genoeg.” Anne is vooral verliefd op Roeland omdat hij zo’n goed hart heeft. “Maar ook omdat hij, net als ik, zijn eigen mening heeft én durft uit te dragen. En vanwege zijn humor en spitsvondige uitspraken”, vertelt ze.

 

Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-08668

 

Ceremonie in theatervorm

De ceremonie vond plaats in de theaterzaal van de locatie. En met alle gasten zat die zaal ook makkelijk vol. Een geweldig gezicht en eens wat anders dan anders. Net als de ceremonie zelf, die niet door een officiële BABS werd geleid maar door theaterman Walter Supér. Dit zorgde voor een heel bijzondere ceremonie, wat eigenlijk net een theaterstuk was. Samen met het geweldige decor met prachtige kleuren en super sterke muziek door Tom Meulman, zorgde dit voor een geweldige ervaring bij zowel het bruidspaar als de gasten.

 

Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-3995Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-3995 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-3995 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-3995 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-3995

 

Na dit mooie moment was het tijd voor iets waar Anne het meest naar uit had gekeken, de ‘Sweet Table’! Grapje natuurlijk, maar het zag er inderdaad verrukkelijk uit. Er werd gespeecht, gelachen, gegeten en daarna was het voor de gasten tijd voor een wandeling door de natuur, en voor het bruidspaar om even tot rust te komen en nog eventjes een foto te maken bij het zendgebouw van Radio Kootwijk. Met die laaghangende, warme zon was dat echt magisch!

 

Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979

 

Eenmaal teruggekomen begon de borrel met fijne muziek, lieve en grappige speeches door familie en vrienden en een heel relaxte sfeer. Wat een heerlijke bruiloft en wat ben ik dankbaar dat ik deze mooie dag voor dit lieve stel mocht vastleggen. Ik wens jullie al het goeds toe samen!

 

Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979 Fotograaf-bruiloft-apeldoorn-09979

 

Hebben jullie ook trouwplannen en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan HIER mijn portfolio of HIER voor meer informatie.

POST A COMMENT