Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruidsreportage Zwolle – Liset & Raymon
Bruiloft fotograaf Zwolle (58)

Bruidsreportage Zwolle – Liset & Raymon

Brrr bruidsreportage? Nee hoor, een bruidsfotograaf wordt altijd omringd door warmte!

Niet veel stellen trouwen in de winter, maar voor Liset en Raymon was 16 december de perfecte dag om elkaar het ja-woord te geven. Het koppel woont samen in Zwolle met hun twee schattige katjes (en inmiddels een kindje), maar beiden waren ze de ochtend van hun bruiloft in hun ouderlijk huis in Den Ham. Ik begon bij Raymon, waar hij werd geholpen met zijn voorbereidingen door zijn ouders en broers. Een heel mooi en intiem moment waar de familie zichtbaar van genoot. De trouwauto werd nog even getest en opgepoetst in de ochtendmist en toen kon Raymon vertrekken om Liset op te halen.

 

Bruiloft fotograaf Zwolle (39)Bruiloft fotograaf Zwolle (44)Bruiloft fotograaf Zwolle (39)Bruiloft fotograaf Zwolle (39)

 

De bruidsfotograaf. O nee: twee!

Ondertussen was mijn second shooter Daphne al bij Liset, zodat zij daar het aantrekken van de jurk en alle andere voorbereidingen kon vastleggen. Het werkt super fijn om met z’n tweeën een bruidsreportage te maken en het heeft veel voordelen voor jullie als bruidspaar. In een volgend blog zal ik daar verder op ingaan!

En dan de first look, hét moment waarop ze elkaar voor het eerst zien in trouwkleding. Ik heb er inmiddels veel gezien en vastgelegd, maar deze was toch wel heel mooi en emotioneel. Het plaatje klopte precies. Een zwak zonnetje scheen precies op Liset die uit de deuropening kwam, ze lieten hun oprechte gevoelens zien naar elkaar en alle daggasten keken vol bewondering naar dit lieve stel.

 

Bruiloft fotograaf Zwolle (41) Bruiloft fotograaf Zwolle (41)

 

Bruidsreportage Zwolle

Met z’n vieren vertrokken we naar de plek om foto’s te maken. Het was een verlaten industrieterrein met een overdekte loods met allerlei oude auto’s en ander soort voertuigen. Een super gave plek met een geweldige sfeer waar we prachtige plaatjes hebben gemaakt.

 

Bruiloft fotograaf Zwolle (45) Bruiloft fotograaf Zwolle (45) Bruiloft fotograaf Zwolle (45) Bruiloft fotograaf Zwolle (45) Bruiloft fotograaf Zwolle (45)

Persoonlijke trouwambtenaar

Daarna was het tijd voor de trouwceremonie in Zwolle in het gemeentehuis. In de sfeervolle trouwzaal zochten alle gasten een plekje, terwijl een bijzondere ’trouwambtenaar’ naar voren liep. De zus van Liset had zich voor één dag laten benoemen tot ambtenaar van de burgerlijke stand en leidde een ongelooflijk mooie ceremonie waar aardig wat traantjes te zien waren. Na afloop van de plechtigheid ging de champagne open en maakten we nog een aantal foto’s in het centrum van Zwolle voordat we naar de feestlocatie en kerk gingen.

 

Bruiloft fotograaf Zwolle (58) Bruiloft fotograaf Zwolle (58) Bruiloft fotograaf Zwolle (58) Bruiloft fotograaf Zwolle (58) Bruiloft fotograaf Zwolle (58) Bruiloft fotograaf Zwolle (58) Bruiloft fotograaf Zwolle (58) Bruiloft fotograaf Zwolle (58) Bruiloft fotograaf Zwolle (58)

POST A COMMENT