Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruidsfotograaf Zwolle – Hedwig & Eelco
Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (10)

Bruidsfotograaf Zwolle – Hedwig & Eelco

Op 17 mei 2018 was het de bruiloft van Hedwig en Eelco. Ik was als bruidsfotograaf Zwolle, Kampen én Dalfsen om hun mooiste dag vast te leggen. Wat een dag, waar iedereen volop aan het genieten was van de liefde van dit mooie stel.

 

Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (7)

 

Betoverende first look

Ik vertrok die ochtend al vroeg naar Dalfsen om daar het laatste stukje van de voorbereidingen te fotograferen. Hedwig had haar prachtige jurk al aan en haar moeder legde de laatste hand aan het dichtdoen van de knoopjes. Wat een mooi moment, helemaal toen vader de kamer in kwam lopen en haar dochter zo zag stralen. Niet veel later kwam Eelco al aanrijden in hun schattige trouwauto, die soms een beetje kuren had met wegrijden 😉 De first look was een heel mooi moment. Hedwig: “Het moment dat ik Eelco voor het eerst zag die ochtend was heel bijzonder.”

 

Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (40)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (40) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (40)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (40)

 

Wandelen en broodjes van de Bakker Bart

Nadat ze elkaar uitgebreid bewonderd hadden, vertrokken we naar Zwolle om daar foto’s te maken. Het Engelse Werk is en blijft een geweldige plek om foto’s te maken en we konden daar op die donderdagochtend lekker onze gang gaan, zonder dat we gestoord werden door andere wandelaars. Het was een beetje bewolkt en af en toe kwam het zonnetje er even doorheen. Geweldige setting voor de fotoshoot! Hedwig en Eelco houden beiden van wandelen, zo hebben ze elkaar ook echt goed leren kennen. “Ik ben verliefd op hem geworden toen we een paar keer afspraken en uren hebben gewandeld en gepraat over van alles”, vertelde Hedwig. En na afloop gingen ze dan vaak nog een broodje eten bij Bakker Bart (daarover zo meer!).

 

Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)

 

De huwelijksceremonie deden ze in het Stadhuis van Kampen. Ik was er nog nooit geweest maar ik hoop er zeker nog vaak terug te komen. Wat een geweldige zaal, vol schitterende kleuren en een vleugel waar je U tegen zegt. Super mooi, helemaal toen hij werd bespeeld door een van de gasten terwijl het bruidspaar de zaal kwam binnenlopen. Betoverend gewoon. De BABS speelde mooi in op het wandelen wat vaak uitmondde in een broodje bij de Bakker Bart. Hij had speciaal voor ze twee broodjes van die bakker meegenomen, super leuk!

 

Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)

 

Feesten bij Onder Ons

De rest van de dag werd gevierd bij Onder Ons in Dalfsen. Wat hangt daar toch altijd een geweldige sfeer. Mooie aankleding, heel vriendelijke en meedenkende eigenaren en bovenal een prachtige plek. Het bruidspaar was gecharmeerd door de sfeer, omgeving en tuin van deze locatie én vonden Debby een heel leuke, enthousiaste eigenaresse. Eelco mocht de champagnefles sabreren en na een paar spannende minuutjes vloog de kurk van de fles af en was het feest! De heerlijke bruidstaart werd aangesneden, cadeautjes werden gegeven en we maakten nog wat groepsfoto’s. Let vooral even op hoe de groepsfoto is gemaakt, ik moest hiervoor het dak op! Het was een geweldige dag en ik heb genoten van dit jonge stel dat zichtbaar de dag van hun leven had.

 

Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2) Bruidsfotograaf-Zwolle-Onder-ons (2)

 

“We vonden het erg leuk hoe je tijdens de fotoshoot en de rest van de dag foto’s hebt gemaakt. We voelden ons snel op ons gemak en met jouw vragen konden we onszelf zijn. Ook hebben we veel positieve reacties gehoord van andere daggasten. Je was veel op de achtergrond waardoor we amper door hadden dat je foto’s maakte. Je wist de daggasten tijdens de shoot overdag ook leuk te activeren. We zijn erg positief over jou!” Hedwig & Eelco

 

Trouwjurk: Bruidshuis Dokter-de Graaf, Kampen
Trouwpak: Jac Hensen, Amersfoort
Bloemen: Bloemenhuis Gerbera, Zwolle
Taart: Bakkerij Van der Most, Dalfsen
Visagie en haar: Pure Shine, Dalfsen

 

 

POST A COMMENT