Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruidsfotograaf Lochem – Epse – Pieter & Olga
Bruidsfotograaf-Lochem

Bruidsfotograaf Lochem – Epse – Pieter & Olga

Bruidsfotograaf Lochem – Wanneer je een huis hebt met zó’n tuin, dan had ik het ook wel geweten. Olga en Pieter trouwden in Epse in hun eigen achtertuin en wat was het mooi! Wat een werk heeft de hele familie er ingestopt, maar het was alles absoluut waard. Een geweldige dag met alles er op en er aan. Van prachtige live muziek tot heerlijke catering en van drankjes in een kruiwagen tot pilletjes tegen een kater.

 

Bruidsfotograaf-Lochem

 

Trouwen in eigen tuin!

De keuken in het huis van Olga en Pieter was al compleet overgenomen door de fantastische medewerkers van Rosie’s Kitchen toen ik aankwam. De lekkerste geuren kwamen er vandaan, dat zou een geweldig diner worden straks. Maar eerst was het tijd voor een paar groepsfoto’s met de familie, voordat alle andere gasten zouden arriveren. Ik leerde het stel een paar maand geleden kennen en was meteen onder de indruk van hun geweldige huis en tuin. Het was meer dan logisch dat hun trouwdag hier zou plaatsvinden!

 

Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem

 

Aandacht voor details

Langzaam druppelden de gasten binnen en om 18:00 uur begon de ceremonie. Een prachtig gezicht om iedereen om het bruidspaar heen te zien voor het huis. Babs Jan Henk van der Kolk deed de ceremonie in het Engels omdat er veel buitenlandse gasten aanwezig waren en kleindochter Pip bracht de prachtige ringen. Deze waren handgemaakt door Elise Vermoolen met hun eigen trouwlogo erop, super mooi! Aan alles was aandacht besteed en het was een feestje om dit allemaal vast te leggen.

 

Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-LochemBruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-LochemBruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem

 

De champagnetoren werd gevuld, er werd geproost en vanaf het balkon kon ik een mooie groepsfoto maken van alle aanwezigen. Wat een geweldige sfeer. Er werd gedanst, gekletst, heerlijk gegeten en veel gelachen.

 

Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-LochemBruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem

 

Review Olga & Pieter

Eline is a real professional! From the first meeting she guides you through your own  ideas so all your wishes can be properly planned in advance. On the big day she moves discreetly and gracefully among  guests and manages to capture the most significant emotion, the right atmosphere. Exactly like you want it to be remembered.

In this way you can accurately keep one of the most beautiful days in your life not only in your heart but also nicely framed, on your desk.

Thank you, Eline.

 

Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-Lochem Bruidsfotograaf-LochemBruidsfotograaf-LochemBruidsfotograaf-Lochem

POST A COMMENT