Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruidsfotograaf Deventer – Rianne & Laura
Bruidsfotograaf-Deventer

Bruidsfotograaf Deventer – Rianne & Laura

Twee hele mooie, pure mensen. Een zonovergoten dag vol emotie, met veel gelach en een traan. Vervelende muggen tijdens de fotoshoot en een bruid die haar jurk lekker over haar schouder gooit uit praktische overwegingen. Dát was de bruiloft van Rianne en Laura. Lekker nuchter en vol met liefde. Wat hou ik er van om bruidsfotograaf Deventer te zijn!

 

Bruidsfotograaf-Deventer

 

Een foute blouse, maar toch die vonk!

Beiden kunnen ze hun eerste ontmoeting nog feilloos herinneren. Een ontmoeting die bijna niet doorging omdat Laura een (in Rianne’s ogen) erg lelijke blouse aanhad op een foto op Hyves. Gelukkig kreeg ze het voordeel van de twijfel en zag het stel elkaar voor het eerst in Raalte. Hoewel Laura aardig wat moeite moest doen om het gesprek op gang te houden, sloeg die avond wel de vonk over. Het was het begin van een mooie relatie, wat op 24 mei 2018 resulteerde in een huwelijk!

 

Bruidsfotograaf-Deventer Bruidsfotograaf-Deventer

 

Pure liefde

De dag begon in het appartement van Rianne en Laura in Deventer. Rianne stond al ruim van te voren klaar met een gezonde dosis spanning, te wachten op haar bruid. Zoals altijd (heb ik me laten vertellen) kwam Laura ietwat verlaat aan, maar de first look was prachtig!

 

Bruidsfotograaf-DeventerBruidsfotograaf-Deventer

 

We vertrokken naar het landgoed bij Hotel Gaia om foto’s te maken en wat was dat leuk! Lekker spontaan en wat een enthousiasme spatte er van af. Het stel is duidelijk ontzettend gek op elkaar, zo zei ook Laura: “Ze is lief voor me, wil het beste voor mij en we hebben geen woorden nodig om te weten wat we denken. Het is elke keer weer het allerfijnst om samen te zijn.” Geen dag is hetzelfde met Rianne en Laura, ze maken samen veel mee. “Leuke dingen, gekke dingen, maar ook minder mooie dingen. Door haar is mijn leven zoveel mooier en spontaner”, vertelde Rianne.

 

Bruidsfotograaf-Deventer Bruidsfotograaf-DeventerBruidsfotograaf-Deventer Bruidsfotograaf-Deventer

 

Verrassing voor de gasten

Het bruispaar is het gelukkigst als ze alle belangrijke mensen uit hun leven om zich heen hebben en dat was te zien. Ze straalden en genoten oprecht van ieders aanwezigheid. De ceremonie bij de Logtenberg in Wijhe was prachtig en emotioneel. En omdat Laura eigenlijk al haar belangrijke mensen wel als getuigen wilde, had ze naast de twee wettelijke ook nog drie extra namen in het trouwboekje laten zetten.  Dat was een prachtige verrassing.

 

Bruidsfotograaf-Deventer Bruidsfotograaf-Deventer Bruidsfotograaf-DeventerBruidsfotograaf-Deventer

 

Na de ceremonie werd de taart aangesneden en was het tijd voor de groepsfoto’s. Wat was het een topdag met deze twee lieve en oprechte mensen! Ik wens jullie al het geluk van de wereld toe en nu eerst genieten van jullie heerlijke vakantie!

 

Bruidsfotograaf-Deventer Bruidsfotograaf-Deventer Bruidsfotograaf-Deventer

 

POST A COMMENT