Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruidsfotograaf Apeldoorn – Sander & Simone
Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296

Bruidsfotograaf Apeldoorn – Sander & Simone

“Toen hij mij ten huwelijk vroeg kwam ik in een roes terecht. Ik kreeg vleugeltjes en voor mijn gevoel huppelde ik de berg af!” 10 augustus 2018 was dé dag voor Sander en Simone. Een dag die in het teken stond van hun liefde, familie en vrienden op een prachtige trouwlocatie De Woeste Hoeve in Beekbergen (Apeldoorn).

 

Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296

 

Liefde op het tweede gezicht

Sander en Simone leerden elkaar kennen tijdens een groepsreis. Simone had hem direct al in de gaten, maar bij Sander duurde het wat langer voordat hij doorhad dat Simone hem wel leuk vond. Nadat zij haar hand op zijn been legde achterin de bus, viel bij hem het kwartje en vanaf toen was het stel razend verliefd.

 

Slabbetjes en cupcakes

De ochtend van 10 augustus startte ik bij Simone. Haar jurk werd aangetrokken, de eerste gasten druppelden binnen en iedereen maakte zich klaar voor de komst van de bruidegom. Het zonnetje scheen heerlijk terwijl ik samen met de gasten stond te wachten op straat, het beloofde een geweldig mooie dag te worden. Na de supermooie first look gingen we naar binnen voor een heerlijke lunch. Inclusief slabbetjes voor volwassenen en een heus cupcake-gevecht tussen bruid en bruidegom!

 

Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296

 

Echte emoties tijdens de fotoshoot – bruidsfotograaf Apeldoorn

De bruidsreportage deden we in de omgeving van Beekbergen. We liepen door een prachtig stukje bos en we hadden lekker even de tijd om mooie foto’s te maken. “Sander maakt mij een beter mens, vult me aan en maakt mijn leven compleet”, vertelde Simone terwijl we door het bos liepen. “Ja, we passen heel goed bij elkaar”, beaamde Sander. “En we kunnen zo lekker gek doen samen!” Doordat ze dit soort mooie dingen tijdens de fotoshoot met elkaar deelden, had ik de mogelijkheid om heel pure en échte foto’s van ze te maken. Wat word ik daar blij van!

 

Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296

 

Na regen komt zonneschijn, toch?

De ceremonie was buiten bij De Woeste Hoeve. Voor wie daar nog nooit is geweest, wat een prachtige plek, het lijkt net alsof je tijdens de ceremonie midden in het bos staat. Samen met de witte doeken die boven de plek hangen, geeft dat een heel romantisch beeld. Simone kwam samen met haar vader aanlopen, wat blijft dat altijd een bijzonder moment..  De ceremonie was nog niet halverwege of donkere wolken verzamelden zich boven ons in de lucht. Angstig keken we het nog even aan, maar toen het toch wel behoorlijk hard ging regenen besloten we om binnen verder te gaan.

 

Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296

 

Gelukkig klaarde de lucht daarna weer op en kon de rest van de dag lekker buiten gevierd worden. Taart, champagne en het diner en daarna was het tijd voor mij om weer naar huis te gaan. Lieve Sander en Simone bedankt dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen en ik wens jullie al het geluk toe samen in de toekomst!

 

Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296 Bruidsfotograaf-Apeldoorn-Woeste-Hoeve-09296

 

Trouwjurk: Prinses Bruidsmode Apeldoorn
Trouwpak: Roka Enschede
Locatie, catering en decoratie: De Woeste Hoeve
Bloemen: Stempher, Deventer
Haar/visagie: Ami Kappers Colmschate
Muziek: The Tributes
Trouwringen: TZ Trouwringen, Zwolle
Bruidstaart: Yorinte Zilverberg

POST A COMMENT