Categorie

Blog

Home  /  Mijn leven   /  Fotoreportage Ibiza
Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (23)

Fotoreportage Ibiza

En dan is het alweer bijna een jaar geleden dat ik samen met mijn moeder, zusje en zoontje in Ibiza was. Wat was het heerlijk er even tussenuit te zijn en samen met mijn oudste zoontje echt even tijd samen te hebben. We hebben genoten en uiteraard heb ik ook een fotoreportage Ibiza gemaakt. Ik heb nu al een aantal opdrachten in het buitenland gedaan en steeds weer raak ik verwonderd van de prachtige plekken die er zijn op deze wereld. Het is te mooi om enkel in Nederland te blijven fotograferen!

De reis begon op luchthaven Eindhoven, héél vroeg in de ochtend. Laurens was dolenthousiast, maar oma en Vera deden nog even een tukkie op de stoelen.

 

Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (1)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (1)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (1)

 

Zittend op een heerlijk terrasje in de zon waren we getuige van de spectaculaire opnames van de nieuwe Lexus reclame! Echt grappig om te zien hoe ze dit aanpakken en om uiteindelijk in Nederland het eindresultaat te zien. De foto’s uit deze reportage maak ik allemaal op een ‘A day in your life’ manier. Dit houdt in dat ik de foto’s maak op een pure manier. Niets is in scene gezet, maar alles is afgebeeld zoals het echt is. Dit resulteert in hele eerlijke foto’s, een journalistieke reportage.

 

Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (8)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (8) Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (8)

 

Ons appartement stond in Es Cubells, aan de westkust van het eiland. Een heerlijke, rustige omgeving, weg uit de drukte van Ibiza stad. Met prachtige strandjes, zonsondergangen en heerlijke restaurants. Dit deel van het eiland is perfect voor het maken van een loveshoot of familieshoot door de mooie afgelegen strandjes en idyllische plekjes. Je bent echt even helemaal weg van de bewoonde wereld en hebt een ultiem vakantiegevoel.

 

Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (9)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (9)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (9) Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (9)

 

Op een avond maakten we een wandeling in de buurt van Es Vedra. Een magische rots voor de kust van Ibiza die schijnt te zorgen voor de sterke energie van op het eiland. We wilden daar de zonsondergang bekijken en wat bijzondere grotten. Daar aangekomen bleken we niet de enigen te zijn die dit wilden bekijken, maar wauw wat was het mooi! Het uitzicht, de natuur en de stilte die ontstond toen de zon onderging. Een mooiere plek om de zonsondergang te bekijken was er niet.

 

Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (23)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (23)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (23)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (23)Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (23) Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (23)

 

Fotoreportage op Ibiza, een perfecte plek!

Aan het strandje waar wij regelmatig kwamen zat het idyllische restaurant Ses Boques. Een prachtige plek met het meest heerlijke eten van Ibiza. Én waar regelmatig bekende Nederlanders gespot worden aldus mijn moeder, die al enkele jaren op rij hier weer terugkomt. Maar helaas voor ons was er dit jaar niemand te zien. Wel heerlijk gegeten van onder andere de zelfgemaakte citroentaart en kipsalade!

Ibiza is perfect voor het maken van een geweldige familieshoot, loveshoot of bruidsreportage. Zoveel mooie plekjes te vinden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik krijg er zoveel energie van en kan niet wachten om mijn eerste bruiloft op Ibiza hier vast te mogen leggen!

 

Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (25) Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (25) Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (25) Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (25) Fotoreportage-Ibiza-fotograaf-buitenland (25)

POST A COMMENT