Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruidsfotografie Wapenveld | Gert & Annerieke
Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (21)

Bruidsfotografie Wapenveld | Gert & Annerieke

Het trouwseizoen startte bij mij op dinsdag 12 februari met de bruiloft van Gert en Annerieke in Wapenveld. En hoe! Een geweldig mooie dag met enorm veel lieve mensen, op een hele toffe locatie!

 

Bruidsfotografie Wapenveld

Het was rond half negen dat ik aankwam bij het ouderlijk huis van Annerieke. Een drukke bedoeling al, iedereen was lekker in de weer met het ophangen van versiering, make-up of nog even een testritje maken in de trouwauto. Bruidsfotografie Wapenveld is niet nieuw voor me, ik heb al regelmatig bruidsparen uit die omgeving mogen fotograferen, ontzettend leuk om die bekenden dan weer tegen te komen! Gert haalde Annerieke op, wel twee keer aangezien hij het boeket was vergeten, en daarna vertrokken we om foto’s te maken.

 

Bruidsfotografie-WapenveldBruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (12)Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (12) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (12) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (12)

 

Pure liefde en echte emoties!

De fotoshoot vond plaats bij een stoomgemaal, een heel gave plek met verschillende achtergronden. Ik liet ze de aandacht vooral op elkaar richten en stelde wat vragen waardoor de echte gevoelens voor elkaar zichtbaar werden. Gert is dol op Annerieke vanwege haar optimisme. “Ik ben een realist, maar soms is het veel fijner om alleen maar even naar het positieve te kijken. Ze is de leukste, liefste en meest zorgzame vrouw.  Doet soms van die ontzettend leuke/gekke dingen waardoor ik nog steeds verliefd blijf. Zij is echt mijn maatje en mijn wederhelft geworden.” Annerieke is gevallen op Gert zijn humor en luisterend oor. “Gert is in alles mijn maatje en mijn liefde van mijn leven. Hij is mijn levenspartner. Het verliefdheid is overgegaan naar houden van, al ben ik nog steeds heel erg verliefd op zijn glimlach en zijn humor.”

 

Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (23) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (23) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (23) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (23) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (23) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (23) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (23) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (21) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (23)

 

Prachtige lunchlocatie

Na de fotoshoot hadden we een overheerlijke lunch in het oude gedeelte van het stoomgemaal. Omgeven door allerlei apparaten die vrolijk versierd waren, had het bruidspaar met hun gasten een geweldige tijd. De ceremonie en kerkdienst volgden, waarna het gezelschap zich verplaatste naar restaurant De Haas in Elburg voor het diner en feest. Ik wens jullie een geweldig mooi leven samen, bedankt dat ik erbij mocht zijn!

 

Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (11) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (11) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (11) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (11) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (11) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (11) Bruidsfotografie-Wapenveld-Zwolle (11)

Trouwjurk: Bruidstuin, Elburg
Trouwpak: HKC, Zwolle
Bloemist: H&H Flowers, Wapenveld
Visagie/kapper: Kapsalon Melanie, Wapenveld
Trouwringen: Juwelier Meiling, Heerde
Videograaf: Imoti, Lunteren

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem contact met mij op om mijn beschikbaarheid te checken!

POST A COMMENT