Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Familieshoot Heerde – lol aan het Heerderstrand
Fotograaf-Deventer-Familieshoot-Heerde

Familieshoot Heerde – lol aan het Heerderstrand

Afgelopen zondag was het tijd voor een familieshoot bij het Heerderstrand. De auto was nog niet tot stilstand gekomen of er kwam al een meisje uit stuiteren: Zenna van 8 zat vol energie en had super veel zin in de shoot die we gingen doen. Ook haar twee zussen Loïs en Isis kwamen tevoorschijn samen met hun ouders Niels en Tamara. Alle meiden hadden al uitgebreid voor de spiegel gestaan en hier en daar waren die ochtend nog wat kleren met elkaar geruild. Het was super mooi weer, felblauwe lucht en zonder jas was het zelfs erg goed te doen! Deze middag was Wouter Jacobs als second shooter met mij mee en dat gaf ons de mogelijkheid om ook de onbewaakte momenten tijdens deze familieshoot mooi vast te leggen en net even creatiever te werken dan normaal.

 

Bijzondere band

We begonnen op het strand zelf, waar we lekker aan het lachen waren en we wat meer te weten kwamen over de verschillende familieleden. Zo kon papa toch echt niet meer koken dan water en een ei, maar was hij wel het sportiefst en lag Isis ’s ochtends het langst in bed. Het was mooi om te zien hoe de drie zussen een bijzondere band hebben met elkaar. Ze kunnen lekker stoeien en ruziën samen, maar wanneer Zenna tijdens de shoot  in een boom is geklommen en het toch een beetje spannend wordt, is Loïs er om haar te redden 😉

Aan het eind van de familieshoot liepen we weer terug naar het strand. Iedereen had een klein briefje geschreven met daarop iets liefs dat ze tegen de rest van de familie wilden zeggen. Super mooi hoe ze hier de tijd voor hadden genomen en heel bijzonder om dat zo te horen.

 

Familieshoot is qualitytime!

Een familieshoot is een super mooi moment om even stil te staan en te genieten van het gezin. Het is echt even qualitytime en dat is in het drukke leven van tegenwoordig soms best uniek. Het draaide deze middag niet enkel om het eindproduct, de foto’s, maar de shoot zelf was al een onvergetelijke ervaring. Wil jij ook een familieshoot boeken met je gezin? Neem dan nu contact met mij op of kijk hier voor meer informatie.

 

POST A COMMENT