Categorie

Trouwalbums

Home  /  Trouwalbums

Keer op keer

GENIETEN

Een trouwalbum is een hele mooie waardevolle en tastbare herinnering aan je mooiste dag. De beleving is totaal anders dan wanneer je de foto’s terugziet op een beeldscherm. Dit is dan ook de reden dat bij iedere bruidsreportage een album wordt geleverd.

 

Exclusief en topkwaliteit


De albums die ik lever zijn allemaal gevuld met hoogwaardige afdrukken op Fuji DPII papier. Hierin heb je de keuze uit een matte of glansafwerking. De pagina’s zijn wat dikker (0,9mm) dan de normale fotoboeken, waardoor ze stevig aanvoelen en er geen vouwtjes ontstaan.

 

 fotograaf-bruiloft-trouwalbum-6166

 

Van leer tot fotocover


De mogelijkheden voor de covers zijn heel divers. Houd je van echt diervriendelijk leer, nep leer, canvas, hout, aluminium of liever een foto? Alles is mogelijk. En met ruim 175 kleuren zit er altijd wel iets tussen dat bij jullie past. Vanaf het formaat 30×30 wordt het album standaard geleverd in een prachtige case. Dit kan in dezelfde kleur als het album, of juist een gave tweede kleur.

 

fotograaf-bruiloft-trouwalbum-6166

 

Handgemaakt en uniek


Alle trouwalbums die ik lever zijn handgemaakt en uniek. Op de voorkant van het album bestaat de mogelijkheid jullie namen en/of trouwdatum te stansen, zodat het nog persoonlijker wordt. Hebben jullie een uniek trouwlogo? Ook deze kan er op komen! Het trouwalbum wordt speciaal voor jullie gemaakt en hierdoor is de levertijd ongeveer vier weken.

 

fotograaf-bruiloft-trouwalbum-6166

 

Moderne opmaak


Ik hou van een strakke en tijdloze opmaak van het album, zodat jullie jaren later nog steeds vol trots door jullie boek bladeren. Geen drukke pagina’s, ik laat de foto’s het verhaal vertellen. De selectie voor het album maak ik, zoals ik denk dat de foto’s het mooist tot hun recht komen. De opzet stuur ik jullie toe, waarna jullie daar feedback op mogen geven. Misschien moeten er foto’s bij, anderen uit etc. Na jullie akkoord wordt het album besteld.

 

fotograaf-bruiloft-trouwalbum-6166

fotograaf-bruiloft-trouwalbum-6166

 

Formaten trouwalbums


De standaard maat voor het trouwalbum is 30×30. Ook maten als 30×40 en 35×35 zijn mogelijk. Onder het mini-album valt het formaat 15×15.

 

fotograaf-bruiloft-trouwalbum-6166