Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Loveshoot Deventer | Rebecca & Willem-Jan
loveshoot-deventer-fotograaf-1

Loveshoot Deventer | Rebecca & Willem-Jan

De zonnestralen verwarmden hun gezicht en zorgden voor een warme gloed, terwijl een zacht briesje door het haar van Rebecca ging. Een geweldige dag was het vandaag voor een loveshoot in Deventer met Rebecca en Willem-Jan. Dit leuke stel trouwt in mei dit jaar en we hadden nu vast afgesproken voor een loveshoot, om vast te wennen aan elkaar.

 

Loveshoot breekt het ijs!

Een tijdje geleden kwamen Rebecca en Willem-Jan bij mij voor een kennismakingsgesprek voor hun bruiloft. Een super leuk gesprek waarna we allemaal enthousiast waren geraakt; ik ga hun bruiloft fotograferen! Ik vind de klik met elkaar ontzettend belangrijk, want dat zorgt er toch voor dat je je op je gemak voelt bij elkaar. Alleen een gesprekje zorgt daar niet voor, daarom hadden we afgesproken voor deze loveshoot in Deventer. Zo konden zij vast een beetje aan mijn werkwijze wennen, kijken hoe ik het deed en het nam de spanning voor de shoot op hun bruiloft een beetje weg. Super fijn!

We hebben de foto’s gemaakt op het Wechelerveld in Schalkhaar (Deventer). Ondanks dat het zondag was, was het lekker rustig en hadden we geen last van pottenkijkers. Rebecca en Willem-Jan konden echt even samen zijn, wat resulteerde in hele pure en echte foto’s. Kijk zelf maar!

 

loveshoot-deventer-fotograaf-1 loveshoot-deventer-fotograaf-1loveshoot-deventer-fotograaf-1loveshoot-deventer-fotograaf-1 loveshoot-deventer-fotograaf-1loveshoot-deventer-fotograaf-1loveshoot-deventer-fotograaf-1

POST A COMMENT