Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Familieshoot Deventer – Gerardi & Thomas
Familieshoot Deventer (3)

Familieshoot Deventer – Gerardi & Thomas

Een kleine en vrolijke tweejarige op een loopfietsje, heeft vanmorgen mijn dag helemaal gemaakt. Wat een gezellig meisje die Rosalie, die samen met haar ouders en pasgeboren broertje Ted een familieshoot bij mij deden in het Worpplantsoen in Deventer. De spreekwoordelijke kat was al heel snel uit de boom gekeken en Rosalie fietste en rende enthousiast heen en weer terwijl ik de mooiste plaatjes kon schieten.

 

Familieshoot Deventer (3)

 

Familieshoot in de buitenlucht!

Het oorspronkelijke plan was om foto’s te maken bij Gerardi en Thomas thuis, aangezien Ted nog maar een paar weekjes oud is. Maar omdat er zulk lekker weer voorspeld was, besloten we om de familieshoot lekker in de buitenlucht te doen. Het was nog een beetje frisjes en bewolkt, maar eigenlijk was dat perfect! Geen felle zon en het natuurlijke licht van buiten blijft het allermooist. Ted was goed ingepakt in een super schattig pakje en op een heel losse en ontspannen manier legde ik het verhaal van dit gezin vast.

 

Familieshoot Deventer (3) Familieshoot Deventer (3)

 

Eigen willetje, spontane aanpak!

De mooie voorjaarsbloemetjes waren een schitterend decor voor de foto’s en Rosalie vond ze ook heel interessant! Kindjes van twee staan er om bekend dat ze het woordje ‘nee’ maar al te graag inzetten en ook deze dame ging lekker haar eigen weg tijdens de familieshoot, maar dat was juist erg mooi om te zien! Super interessant was het toen ze me mocht helpen met foto’s maken van papa en mama. Met een paar spelletjes konden we haar aandacht er lekker bijhouden en toen ze met z’n allen een echte beer mochten nadoen, was die lach niet meer van haar gezicht te krijgen!

 

Familieshoot Deventer (3) Familieshoot Deventer (3)

 

Ik kreeg nog even te zien hoe goed Rosalie zelf haar jas aan kon trekken en terwijl Ted nog even wat te drinken kreeg, maakte ik ook van dat moment waardevolle foto’s voor later. Wat een lief en vrolijk gezin was dit, ik heb genoten van deze familieshoot waar zoveel liefde van af spatte!

 

Familieshoot Deventer (3) Familieshoot Deventer (3) Familieshoot Deventer (3) Familieshoot Deventer (3)
Familieshoot Deventer (3) Familieshoot Deventer (3)

POST A COMMENT