Categorie

Blog

Home  /  Bruiloft   /  Bruidsfotograaf Zwolle – Willem-Jan & Rebecca
Bruidsfotograaf-Zwolle

Bruidsfotograaf Zwolle – Willem-Jan & Rebecca

Herinneren jullie je die loveshoot nog met dat leuke stel? Gisteren was hun trouwdag! Wat een geweldige dag met super lieve, warme mensen en een bruidspaar dat straalde van geluk!

De vonk sloeg voor Willem-Jan over, toen hij Rebecca voor in de kerk zag piano spelen. “Rebecca heeft een fantastische lag en ik bewonder haar enthousiasme en doorzettingsvermogen”. Die lach is mij ook absoluut niet ontgaan, wat een vrolijke meid! Ik begon de dag bij het ouderlijk huis van Rebecca in Zwolle. Er werd nog lekker getut en na het aantrekken van de jurk was het tijd voor de first look. Willem-Jan kwam aan gescheurd in een super toffe oranje auto, de lievelingskleur van de bruid. En tja, als door dat ritje je jasje ernstig in de kreukels ligt, heb je gelukkig een lieve schoonvader en zwager die dat even voor je fixen!

 

Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle

 

Bruidsfotograaf Zwolle, prachtige plekjes!

Voor het maken van de foto’s gingen we naar de IJssel achter het huis en naar het centrum van Zwolle. Lekker druk, maar daarom juist zo leuk met al dat bekijks!

 

Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle

 

De ceremonie werd gehouden bij een van mijn favoriete plekken hier in de buurt: Omni Mobilae. Een prachtige plek voor wie houdt van trouwen midden in het bos. Via een schattig bospad kom je uit bij de plek voor de ceremonie, het is ongelooflijk mooi en romantisch.

 

Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle

 

De dag vulde zich met leuke stukjes en sketches van familie en vrienden, een prachtig liedje begeleid door een lekkere valse piano en een overheerlijk diner. Daarna was het tijd voor de kerk, waar Rebecca als verrassing zelf nog een nummer meespeelde op de piano, supermooi!

Lieve Rebecca en Willem-Jan, bedankt dat ik jullie bruiloft mocht vastleggen, ik heb er van genoten!

 

Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle Bruidsfotograaf-Zwolle

POST A COMMENT