author-image

Categorie

Blog

Home  /  Fotoshoots   /  Loveshoot Mallorca – Daphne & Michael
Loveshoot-Mallorca

Loveshoot Mallorca – Daphne & Michael

Ga je op vakantie? Neem je fotograaf gewoon mee! Dat dachten Daphne en Michael, die begin mei een vakantie naar Mallorca hadden geboekt. Een shoot tussen de weilanden en andere typische Nederlandse plekjes kenden ze nou wel, een loveshoot op Mallorca leek ze wel wat!

Mallorca heeft ontzettend veel mooie plekjes waar je als fotograaf je hart kunt ophalen. Dus waar te beginnen?! Éen keer eerder was ik op dit eiland in de Balearen geweest, dus ik wist al wel een beetje wat ik in ieder geval wilde. We hadden een appartement in het zuiden van Mallorca en vanuit daar zouden we met onze huurauto op roadtrip gaan naar de mooiste plekjes.

 

Fotoshoot op de mooiste plekjes van Mallorca

Het eiland barst van de mooie strandjes en als je het niet erg vindt een paar kilometer te lopen, dan kom je uit bij de mooiste pareltjes. Het was nog geen hoogseizoen, wat ook betekende dat er nog niet zo veel toeristen rondliepen. Ook erg fijn als je foto’s wilt maken! Terwijl we langs de wilde zee liepen, over rotsen klauterden en op adembenemende plekken kwamen, kon ik de mooiste plaatjes van ze maken. En dat allemaal lekker spontaan en ongedwongen.

Een deel van onderstaande foto’s zijn genomen bij Cap de Ses Salines, het meest zuidelijke puntje van Mallorca. Het was een wandeling van zo’n vijf kilometer naar een mooi rustig strandje, waar we na onze wandeling lekker even konden bijkomen en van de prachtige omgeving konden genieten. De andere zijn gemaakt bij Cap de Formentor tijdens zonsondergang. Het is het meest oostelijke uiteinde van het eiland en wordt ook wel het ‘ontmoetingspunt van de wind’ genoemd. Een prachtige omgeving met rotsachtige partijen, hoge uitkijkpunten en werkelijk prachtige kleuren tijdens de ondergaande zon.

Wil jij nou ook een loveshoot op Mallorca doen of een andere mooie plek ergens op de wereld? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, ik ga graag met jullie mee!

 

Loveshoot-Mallorca Loveshoot-Mallorca Loveshoot-Mallorca Loveshoot-Mallorca Loveshoot-Mallorca Loveshoot-Mallorca Loveshoot-Mallorca Loveshoot-Mallorca

 

POST A COMMENT